Sofia Building Company
English
  Начало / Новини / Комплекс Цариградски ...  


Комплекс Цариградски подпомага клиентите си при закупуване на материали за довършителни работи и обзавеждане

18.09.2006

Специална карта ще предоставя на новодомците отстъпка при пазаруване в големи магазини за стоки за бита и обзавеждане

След по малко от година първите собственици на апартаменти в комплекс “Цариградски” ще могат да се нанесат в новото си жилище.
Повечето от апартаментите в първата част на комплекса, която започна да се изгражда миналата година, са вече измазани и с поставена дограма. За излоцията и фасадата на жилищните блокове фирмата-инвеститор в “Цариградски” – София Билдинг Къмпани, използва едни от най-добрите материали на пазара – от фирмите Шуко и Баумит.

За да улесни максимално клиентите си при завършването и обзавеждането на новото жилище или магазин, София Билдинг Къмпани въвжда ексклузивни карти, с които всеки собственик на имот в комплекса ще може да закупува с отстъпка всичко необходимо за довършителни работи и обзавеждане от търговски обекти – партньори на фирмата.


“Пред финализиране са преговорите ни за осигуряване на привилегии за всички клиенти на „Цариградски” с няколко от големите търговски вериги и вносители на строителни материали, подови настилки, санитарен фаянс, бяла и черна техника и други необходими материали и уреди за обзавеждане.” заяви Стефан Енчев, управляващ съдружник в София Билдинг Къмпани.

 
     
Бързи линкове
 

Последни снимки
 
От къде научихте за нас?
интернет
медии
агенции за имоти
приятели и познати
живея в близост
други
Гласувай 
 
Търсите жилище?
квадратура: от до
етаж:
тип:
секция:
комплекс:
Търси
 
©2007 София Билдинг Компани. Всички права запазени. | Често задавани въпроси