Sofia Building Company
English
  Начало / Често задавани въпроси  


Често задавани въпроси

  1. Какви са цените на апартаментите, магазините и офисите и каква е цената на кв.м.? – Цените са индивидуални за всеки имот и зависят най-вече от изложението, етажа, изгледа и местоположението. Цените варират в зависимост от основните характеристики на всеки отделен имот. Ценовият диапазон на предлагане е между 600 и 800 евро/кв.м. за апартаментите и 650-900 евро/кв.м. за магазините и офисите.
  2. Какви свободни имоти има в момента? – Информация за това може да получите от нашата уебстраница ТУК или от нашите сътрудници в отдел продажби.
  3. Строите ли на други места в София? – Да! В момента тече усилена подготовка за следващия наш проект – жилищна сграда в Младост - в непосредствена близост до Била и бъдещата метростанция Младост 3. Повече информация можете да видите тук project.php?pid=4&prid=43ТУК или от нашите сътрудници в отдел продажби.
  4. Как мога да закупя обект във вашия комплекс? – директно от нашия офис. Сътрудниците ни от отдел продажби ще отговорят на всеки ваш въпрос, ще ви предоставят по-подробна информация за избрания от Вас имот. С предимство се обслужват клиенти с уговорен предварително час на нашите телефони 02 866 93 04, 02 865 91 09, 0888 59 63 40. Работата ни с клиенти е до 17:00 часа.
  5. С какви схеми на плащане работите? - Информация за това може да получите от нашите сътрудници в отдел продажби. За всички желаещи да платят авансово – отстъпки!
  6. Имам вече закупен имот в Цариградски, който искам да продам. Предлагате ли помощ за препродажба на имоти? - Да! При нас постоянно постъпват запитвания за свободни апартаменти. При желание от страна на собственик, можем да предлагаме неговия имот и през нашия уебсайт и чрез нашите сътрудници в отдел продажби.
  7. Какъв е типът строителството? – Строителството е монолитно - безгредово. Външните зидове са от червена тухла и са с дебелина 25 см. Вътрешните преградни стени са с дебелина 12 см. и също се зидат с червена тухла.
  8. Поставяте ли топлоизолация? – Да! Всички апартаменти са външно изолирани с материали на BAUMIT - 5 см. изолация от експандиран пенополистирол и силикатна фасадна мазилка поставени от специалисти на BAUMIT.
  9. Каква дограма поставяте? – Външната ПВЦ дограма е SCHUCO, интериорните врати са от MDF, а външната врата е метална, облицована с MDF.
  10. Как е решен въпроса с отоплението в комплекс Цариградски? – Отоплението и топлата вода ще бъдат от ТЕЦ – Дружба. Предаваме апартаментите с монтирани панелни радиатори и водомери за топла и студена вода.
  11. Какви комуникации ще има в комплекса? – Цариградски ще бъде свързан с оптичната мрежа на БТК. Телекомуникационният оператор ще предложи пълният набор от своите услуги – телефония и интернет.
  12. Работите ли с агенции за недвижими имоти? – Да. Имаме дългогодишно сътрудничество с отбрани посредници, но предимно продаваме директно на крайния клиент. Някои от агенциите искат комисионна от своите клиенти.
            13. Имам ли предимство пред останалите ви клиенти, ако използвам за посредник агенция за недвижими имоти? - С предимство са клиентите, които се свързват директно с нас.
            14. Ако не живея в София и съм си харесал апартамент чрез сайта ви, мога ли да го запазя по телефона? - Да. Във вашия случай това е най-доброто решение. Всички знаем, че планирането и самото идване в София отнема време и ако не сте запазили апартамента не можем да ви гарантираме, че той ще бъде свободен, когато дойдете в офиса.
            
                
           Бързи линкове
            

           Последни снимки
            
           От къде научихте за нас?
           интернет
           медии
           агенции за имоти
           приятели и познати
           живея в близост
           други
           Гласувай 
            
           Търсите жилище?
           квадратура: от до
           етаж:
           тип:
           секция:
           комплекс:
           Търси
            
           ©2007 София Билдинг Компани. Всички права запазени. | Често задавани въпроси