Sofia Building Company
English
  Начало / Новини / Бойко Борисов ...  


Бойко Борисов беше официален гост на празника по случай първата годишнина на комплекс “Цариградски” в София

20.05.2006

Кметът на София ген. Бойко Борисов посети днес строежът на първия и най-голям комплекс от затворен тип в България – комплекс “Цариградски”.
 
Той беше официален гост на първия рожден ден на комплекса и използва повода да обещае на събралите се жители на комплекса, че още в началото на следващата седмица ще даде разрешение за изграждане на пътя, свързващ комплекса с бул. Универсиада и бул. Цариградско шосе.
 
От екипа на столичния кмет успокоиха бъдещите новодомци в комплекс “Цариградски”, че комплексът ще бъде изключително добре осигурен с транспорт. Плановете на общината са да удължи маршрута на трамвай №20, като по този начин той ще спира директно пред “Цариградски”. Освен това бъдещото спирка на метрото се планира на около 300 метра от комплекса.
 
“За нас е чест, че кметът на София уважи първата ни годишнина, защото нашата компания е доказала, че е не само голям инвеститор, но и добър партньор и съсед. Цялата чисто нова инфраструктура, която изградихме за комплекс “Цариградски” сме я подарили на общината” заяви Григор Григоров, един от директорите на София Билдинг Къмпани, която е инвеститор в комплекс “Цариградски”.
 
     
Бързи линкове
 

Последни снимки
 
От къде научихте за нас?
интернет
медии
агенции за имоти
приятели и познати
живея в близост
други
Гласувай 
 
Търсите жилище?
квадратура: от до
етаж:
тип:
секция:
комплекс:
Търси
 
©2007 София Билдинг Компани. Всички права запазени. | Често задавани въпроси