Sofia Building Company
English
  Начало / Новини / ПЪРВА КОПКА НА ...  


ПЪРВА КОПКА НА ПЪТНАТА ВРЪЗКА МЕЖДУ БУЛЕВАРДИТЕ

02.07.2009

Sofia Building Company създаде поредната част от комплекса за хората, които държат не само на мястото, но и на качеството на своя живот.
 
След като през есента на 2007г. бе открита 1-ва част, днес официално бе открита и втора част от „Комплекс Цариградски” - най-големият жилищен комплекси от „затворен тип” в страната, проектиран с модерни архитектурни решения, с контролиран достъп, изградени паркови пространства с пешеходни зони, детски площадки и градинско осветление.
 
Комплексът се обслужва от създадената за целта фирма – София Билдинг Пропърти, която се грижи за охраната чрез видеонаблюдение и локален СОТ, за реда, чистотата и сметките за общи нужди, за да могат очакваните около 4000 души живущи да бъдат спокойни за сигурността си. РЗП на втора част е 43 166 м2, изградените апартаменти са 407, а магазините – 62 бр. Вече са продадени 99% от апартаментите и 58 % от магазините. До момента в комплекса са се заселили над 1500 човека.
 
Последният 3-ти етап е в напреднал стадий на строеж и ще бъде завършен до края на 2009г. В него ще се населят още над 1500 човека. Водят се преговори за създаване на училище, детска градина, медицински център, супермаркет и дори училище за летци.
 
Инфраструктурата на втората част на Комплекс Цариградски е напълно завършена, има новопостроени и асфалтирани улици, междублоковите пространства са озеленени, изградени са подземни паркинги и гаражи. Жителите на Комплекса ще се радват и на чисто нов път, който не само ще облекчи достъпа до Цариградско шосе и пътя до летището, но и ще създаде много бърза шосейна връзка с ж.к. Младост.
 
На 1 юли кметът на София, Бойко Борисов, направи първата копка на продължението на бул. „Копенхаген” до бул. „Цариградско шосе” и до Младост 1 А. С отварянето на новото трасе комуникативността на живущите и работещите тук, ще се подобри не само заради новата шосейна и трамвайна линия, но и заради изграждащият се нов участък от метрото, чиято спирка ще бъде на триста метра от комплекса.
 
Строително-инвестиционна компания „София билдинг къмпани” ООД е инвеститор с дългогодишен опит в строителството на жилищни сгради. 2005 година постави началото на реализацията на „Комплекс Цариградски” - проект, състоящ се от І-ва, ІІ-ра и ІІІ-та част на обща РЗП 160 000м2., 1223 апартамента и инвестиция надминаваща 105 млн.лв.
 
Разбира се всичко това е защото: “Има значение не само къде, но и как живеем.
 
Целта на Комплекс Цариградски е да бъде оазис, един Малък Друг Свят, в който можеш да се отпуснеш, и който можеш да смяташ за свой...”
 
(СБК)

 
     
Бързи линкове
 

Последни снимки
 
От къде научихте за нас?
интернет
медии
агенции за имоти
приятели и познати
живея в близост
други
Гласувай 
 
Търсите жилище?
квадратура: от до
етаж:
тип:
секция:
комплекс:
Търси
 
©2007 София Билдинг Компани. Всички права запазени. | Често задавани въпроси