Sofia Building Company
English
  Начало / Новини / Малка Ирландия ...  


Малка Ирландия се оформя в комплекс “Цариградски”

07.02.2006

Сериозна ирландска група се оформя сред новодомците на най-големия комплекс от затворен тип – “Цариградски”.
Ирландските граждани са около 5% от клиентите на комплекса до момента, но интересът на техни съграждани продължава да бъде висок и от компанията-инвеститор в комплекса – София Билдинг Къмпани – не изключват броят им да се увеличава с напредването на строителството.

„Броят на жилищата, закупени от ирландски граждани до този момент, би бил достатъчен за запълването на една самостоятелна секция от комплекса поради което шеговито я нарекохме „Малката Ирландия”. Радва ни и факта че ирландските ни клиенти не предявяват изисквания да бъдат отделени от останалите жители на комплекса, както и че са напълно удовлетворени от удобствата и услугите в Цариградски, предвидени за всички български новодомци” уточниха от маркетинговия отдел на София Билдинг Къмпани.

Чуждестранните клиенти на компанията са предимно в активна трудова възраст – между 25 и 50 години, повечето са семейни. Най-желаните от тях жилища са двустайни, между 50 и 70 кв. м, напълно обзаведени и с гараж.
Според анкетните карти на София Билдинг Къмпани това, което най-много привлича ирландските граждани в комплекс “Цариградски” е удобното местоположение, близостта до летището и изцяло новоизградената инфраструктура.
 
     
Бързи линкове
 

Последни снимки
 
От къде научихте за нас?
интернет
медии
агенции за имоти
приятели и познати
живея в близост
други
Гласувай 
 
Търсите жилище?
квадратура: от до
етаж:
тип:
секция:
комплекс:
Търси
 
©2007 София Билдинг Компани. Всички права запазени. | Често задавани въпроси