Sofia Building Company
English
  Начало / Новини / Започва строителството ...  


Започва строителството на комплекс “Цариградски” – ІІ част. Броят на желаещите да закупят апартаменти расте

27.03.2006

Архитектурният проект за втората част на най-големия затворен комплекс – “Цариградски” – е вече факт и броят на желаещите да се запознаят подробно с новите разпределения и да закупят жилища расте.

Новото каре ще е на площ от 17 декара и ще се състои от 308 апартамента, разпределени в 9 секции.

Втората част от комплекса се отличава с модерни архитектурни решения, запазвайки стила и концепцията на първа част – от апартаменти за големи семейства, до уютни и разчупени младежки студия.

Най-големите апратаменти в “Цариградски”-втора част са 130 кв.м., а най-малките около – 30 кв.м. Повечето жилища са с квадратура между 50 и 75 кв.м.
В разпределението на апартаментите са отразени най-често срещаните предпочитания и промени, които са имали клиентите, закупили апартаменти в “Цариградски”-първа част – повече лично пространство за всеки член от семейството и то не задължително на голяма квадратура.
Водени от тази тенденция в търсенето на пазара инвеститорът, София Билдинг Къмпани, и архитектът на комплекса са успели да предложат разнообразни варианти и гъвкави решения за всички изисквания на клиентите.

Сред най-атрактивните и нетрадиционни, като вътрешни разпределения на помещенията са секции “В” и “Г” на комплекса. Те са ъглови и позволяват повече въображение, както при проектирането на апартаментите, така и при последващото обзавеждане на жилищата от клиентите на комплекса. Помещенията не са задължително симетрични, дори малките пространства са така разработени, че да оформят отделни кътове, подходящи за различни нужди.

Друго нововъведение във втората част на “Цариградски” е използването на гипсокартон вместо познатата вътрешна мазилка. Гипсокартонът е технология за сухо строителство и е широко разпространена в държавите от Европейския съюз. Предпочитана е, защото има по-добри изолационни показатели, избягва се неприятната “строителна влага, ” а изпълнението е по-естетично.

Апартаментите и в новата част на комплекс „Цариградски” се продават на цени, съответни на пазарните цени в района, като най-ниските започват от 450 евро на кв.м , а средните са около 485 евро на кв.м. Това е едно от най-добрите съотношения качество – цена, които в момента се предлагат на пазара в София.
Първите продажби са вече факт. От София Билдинг Къмпани отчитат, че интересът към апартаментите от втора част се засилва от ден на ден.
 
     
Бързи линкове
 

Последни снимки
 
От къде научихте за нас?
интернет
медии
агенции за имоти
приятели и познати
живея в близост
други
Гласувай 
 
Търсите жилище?
квадратура: от до
етаж:
тип:
секция:
комплекс:
Търси
 
©2007 София Билдинг Компани. Всички права запазени. | Често задавани въпроси