Sofia Building Company
English
  Начало / Новини / Овощни дръвчета ...  


Овощни дръвчета украсиха за Цветница „Комплекс Цариградски”

18.04.2011

 
В акцията по пролетното разкрасяване на комплекса, организирана от неговата управа, участваха много майки, които живеят на територията му, заедно с деца на всякаква възраст. Най-големите от тях показаха завидна самостоятелност в залесяването и впечатлиха всички.
 
Съботното събитие бе част от инициативата за пролетно почистване на София и си постави за цел да развие един следващ етап на екологично отговорно социално поведение. „Тъй като „Комплекс Цариградски” е едно от най-чистите и поддържани места в столицата, решихме да направим следващата крачка – да го превърнем и в най-зеления район за живеене. Благодарни сме на жителите на комплекса, че споделиха нашия ентусиазъм”, каза г-н Калин Стоянов (представител на компанията).
 
С кампанията в навечерието на великденските празници ‘’Комплекс Цариградски’’ се стреми да подтикне и вдъхнови всички хора, които живеят в жилищни комплекси не само на територията на София, но и в цялата страна, да се погрижат за градинките около домовете си и да станат по-отговорни към природата, от която зависим и за която трябва да се грижим.
 
Още снимки можете да видите тук...gallery.inner.php?gid=12

 
     
Бързи линкове
 

Последни снимки
 
От къде научихте за нас?
интернет
медии
агенции за имоти
приятели и познати
живея в близост
други
Гласувай 
 
Търсите жилище?
квадратура: от до
етаж:
тип:
секция:
комплекс:
Търси
 
©2007 София Билдинг Компани. Всички права запазени. | Често задавани въпроси